Hi ha imatges que parlen per elles mateixes. És el cas de la fotografia que s'ha produït aquest dimecres a Sevilla en el marc del Congrés Internacional de Turisme que se celebra aquests dies a la capital andalusa. A una banda, el president espanyol Pedro Sánchez; a l'altra, l'expresident dels Estats Units Barack Obama. Com subratllen des de Moncloa, "dos líders progressistes".

Segons ha informat el govern espanyol, els dos líders s'han reunit durant un espai de mitja hora, que ha quedat ben registrat pels fotògrafs oficials. "Han conversat sobre els joves i com desenvolupar plans que afavoreixin les oportunitats de treball i habitatge per a les noves generacions".

Des de Moncloa indiquen que "Obama s'ha interessat sobre les polítiques que el govern de Sánchez ha posat en marxa en aquesta matèria i els seus projectes de futur". Per altra banda, han parlat sobre "la importància de l'educació i el repte de la igualtat de gènere". Finalment, han compartit la seva "preocupació" pel canvi climàtic i els seus efectes "devastadors".