Pedro Sánchez no aclareix si Quim Torra continua sent el seu interlocutor després de la decisió del Tribunal Suprem. Des del port de Cala Ratjada (Mallorca), on visitava la zona afectada pel temporal Glòria, el president espanyol ha fer un això no toca. El dirigent socialista ha assegurat que "avui toca parlar del temporal" i que, sobre aquesta qüestió, el govern espanyol ja s'ha pronunciat. L'últim cop va ser en la seva roda de premsa, on va assegurar que Torra "continua sent el president de la Generalitat" i que per tant es reuniria amb ell abans de la mesa de diàleg.

Preguntat sobre la decisió del Tribunal Suprem de no acceptar la suspensió cautelar de l'acord de la JEC, Pedro Sánchez s'ha limitat a dir que és "un tema important" i que "ja hi haurà temps de parlar d'això" quan passi el temporal. Reiterades les preguntes dels periodistes, el president espanyol ha lamentat que hagi de "parlar cada dia del mateix" i ha assegurat que és "evident" que el seu executiu ja ha "respost a això en més d'una ocasió". S'ha queixat d'haver de "respondre amb les mateixes respostes a les mateixes preguntes". I ha conclòs: "Estem en el mateix".

La sala contenciosa-administrativa ha tornat a acordar aquest dijous denegar la suspensió cautelar de l'acord de la JEC, que retirava l'acta de diputat al president Quim Torra. Aquesta decisió arriba després que la mateixa sala rebutgés fa dues setmanes les mesures cautelaríssimes que demanava el cap del Govern. Està per veure què passa a partir d'ara, i si aquesta circumstància afecta la seva condició de president de la Generalitat. Ara la sala haurà de decidir sobre el fons del recurs del president. Torra ja ha rebut notificació de la interlocutòria.