La vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, i la presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, faran costat a Mariano Rajoy a la convenció del partit d’aquest dissabte a la capital catalana. El PP ha triat Barcelona per celebrar el debat sobre la unitat territorial d’Espanya. Una jornada de treball que clausurarà el president del PP i del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, i que constarà de dues taules de debat.

Soraya Saénz de Santamaría moderarà la primera d’aquestes taules que porta per títol “Consensos per a la unitat”. Hi participaran representants del món empresarial, el vicepresident d’assumptes europeus de l’assemblea nacional francesa i el periodista i politòleg Nacho Martín Blanco.

Sánchez-Camacho serà la moderadora d’una taula sobre “Bon govern i millor democràcia” i que comptarà amb la presència de constitucionalistes com Rafa Rubio. També participarà del debat la directora de l’Oficina per a l’execució de les reformes de l’Administració pública, Angelina Trigo.        

Andrea Levy ha subratllat que el president del Govern espanyol serà a Barcelona “defensant el projecte que ens uneix a tots els espanyols” i que també l’acompanyarà la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i el coordinador del PP a Catalunya, Xavier García Albiol.