La Conselleria de Salut promou el confinament a casa amb la campanya #JoActuo, que explica els motius solidaris d'aquest gest per superar la crisi del coronavirus, ha informat el departament en un comunicat aquest dimarts.

La intenció de Salut és ser un "altaveu" dels motius solidaris pels quals la població ha de romandre a casa seva i així superar aquesta crisi, i en el fons també vol fer arribar als ciutadans que ningú no està sol davant d'aquesta lluita i que són moltes les persones que poden ajudar els seus veïns.

Vol posar de relleu els sentiments pels quals la ciutadania està disposada a ajudar qui més ho necessita i aportar el seu gra de sorra en la lluita contra l'expansió de la malaltia que és, alhora, "la millor manera de donar suport als professionals de la salut".

Així mateix, vol posar de relleu la capacitat de cada persona per recolzar a altres persones, sempre respectant les mesures de confinament, com fer classes d'anglès en línia, explicar contes als més petits i fer la compra a distància per a l'avi que viu sol.

Aportació solidària

La campanya és una aportació solidària del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació al Sistema de Salut de Catalunya, que ha organitzat un equip de professionals per "treballar a contrarellotge" en la realització de la campanya.

Aquest compte amb el suport de "grans professionals del sector de la comunicació", i dels principals mitjans de comunicació per fer-la arribar als espectadors.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat