Isaac Túnez Fiñana, secretari general de Recerca, Desenvolupament i Innovació de la Junta d'Andalusia, ha descobert una habitació secreta darrere d'una prestatgeria del seu despatx, a la Conselleria de Sanitat andalusa. El secretari, que ocupa aquest despatx després del canvi de govern socialista per la coalició de PP i Ciutadans, va veure per casualitat que el moble es movia cap a la dreta per uns rails i va descobrir l'estança darrere.

L'habitacle secret compta amb un sofà, una taula, una televisió i una dutxa d'hidromassatge, segons ha avançat El Independiente. Es tracta d'un espai d'uns tres metres quadrats, on hi ha una taula amb una televisió amb vídeo incorporat, una butaca i un bany amb la columna d'hidromassatge.

L'aspecte del mobiliari i el reproductor VHS fan pensar que l'espai va ser construït anys enrere. De fet, l'any 2006 ja va esclatar una polèmica quan es va saber que el secretari general de Qualitat i Modernització de la Conselleria d'aquell moment, José Luis Rocha Castella, havia ordenat la instal·lació de l'hidromassatge a la seva oficina. Tot i això, mai s'havien vist imatges d'aquesta.

despatx secret junta andalusia