Picabaralla a Twitter entre l'economista Xavier Sala i Martín i l'expresident de Societat Civil Catalana (SCC) Josep Ramon Bosch. L'enganxada ve a raó de la manifestació que l'organització unionista va organitzar aquest cap de setmana a Barcelona. En una piulada de Sala i Martín on preguntava què ha fet SCC, Bosch l'ha contestat amb un vídeo de la manifestació en el seu pas per la Via Laietana. La conversa acaba deixant l'expresident de SCC en evidència.

L'economista respon aleshores, irònicament, que "no hi havia espais buits" i que l'organització era "molt popular". 

Després d'algun tuit més en aquest sentit, Sala i Martín ha tret el tema del referèndum, i ha assegurat que la millor manera de veure qui té més seguidors és votant i ha preguntat "per què teniu por?". 

És en aquest punt quan Bosch ha assegurat que ell sempre ha defensat un referèndum, això sí, "legal i acordat", a la qual cosa Sala i Martín retreu que no es pugui fer un referèndum acordat "amb qui no vol parlar ni dialogar". A més, l'economista l'insta a demostrar que han demanat un referèndum legal a Madrid, però no ha obtingut resposta.