L’economista Xavier Sala-i-Martín i el president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, se les han tingut aquest dijous al matí a Twitter. La picabaralla, però, no és nova d'avui ja que va començar el passat dissabte quan Albiol va acusar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, d'haver pagat per entrevistar-se amb l'expresident Carter. En aquell moment, Sala-i-Martín li va retreure a Albiol que si tenia constància de les proves les ensenyés. 

Aquest dijous la polèmica ha revifat quan Albiol ha fet una piulada a Sala-i-Martín intentant demostrar que ell tenia raó. En aquest missatge el president dels populars catalans hi adjuntava un text amb diverses marques que feien referència a la reunió que va mantenir Puigdemont amb Carter.

Xavier Sala-i-Martín ha respost a Albiol que aquesta nota no demostra en cap cas que Puigdemont pagués a Carter i ha tornat a demanar proves de les acusacions. 

La discussió no s'ha acabat aquí ja que Albiol ha replicat a Sala-i-Martín amb una altra imatge, en aquest cas el comunicat que ha emès la Fundació Carter on s'exposen els detalls de la trobada que van mantenir amb Puigdemont. Sala-i-Martín ha respost a Albiol que no havia "entès el que diu la nota" ja que al comunicat hi deia que era "una invitació i, per tant, que no va pagar" i ha acabat demanant-li, de nou, que davant d'acusacions d'aquesta alçada presentés les proves corresponents o es disculpés.