L'economista Xavier Sala-i-Martín ha clavat una atzagaiada a l'exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas. Sala-i-Martín ha comentat a través d'una piulada la nova sentència del TSJC, que prohibeix les estelades als llocs públics i, a partir d'aquí, ha començat un intercanvi de retrets entre els dos.

L'economista ha considerat que amb aquesta decisió els tribunals espanyols "convergeixen cap a Turquia" i ha assegurat que ara els carrers s'ompliran encara més d'estelades. Cañas ha li replicat aquesta opinió i ha afirmat que el que volen els tribunals espanyols és "evitar que alguns tractin de convergir amb la intimidació i l'ocupació de l'espai públic de l'Alemanya nazi".

Davant aquesta greu acusació, Sala-i-Martín també ha respost amb contundència. "Et refereixes als tribunals espanyols que empresonen a polítics amb arguments i es fan caqueta quan es confronten a jutges democràtics a Alemanya? Acuses els altres de ser nazis per exercir la seva llibertat d'expressió quan el que és realment dictatorial és prohibir als altres que mostrin símbols de llibertat", ha indicat.

Però la resposta de l'economista no ha quedat aquí. En una altra piulada, ha acusat Cañas de ser un "macarra de bar" i "machote" per haver contestat les seves piulades tot i tenir-lo bloquejat. "Això demostra que no només ets un covard, sinó també ximple", ha sentenciat.

Cañas ha replicat a aquestes acusacions amb una darrera piulada. "T'he bloquejat perquè no em ve de gust llegir les teves idioteses de pinxo de barra de wishkeria barata", ha escrit.