Forta picabaralla entre l'economista Xavier Sala-i-Martin i el número 2 dels comuns, Joan Carles Gallego, a Twitter. Després d'un dur intercanvi de retrets, ambdós s'han acabat acusant mútuament de trumpistes.

En un primer tuit, Sala-i-Martin ha acusat la candidata dels comuns, Jéssica Albiach, de tenir "memòria selectiva" en oblidar que "per Endesa també 'han passat' Joan Coscubiela i Joan Carles Gallego. Aquest darrer, curiosament, és el número 2 de la seva candidatura (a més de ser catedràtic de la Mary Poppins University)! Ai les lliçonetes...".

Gallego no ha trigat a respondre assegurant que mai havia format part del consell d'administració d'Endesa. "Tota la meva relació ha sigut per representar els treballadors i treballadores com a membre de CCOO", ha aclarit. "Per cert, mai he cobrat un sol euro. Deixa de fer d'escolanet de trumpista català, Xavier", li ha etzibat.

L'economista no ho ha volgut deixar aquí i ha contraatacat defensant que ell no havia parlat de consell d'administració "sinó (paraula d'Albiach) de qui va 'passar per Endesa'". A més, ha afirmat que el tema important no és si es cobra o no, sinó si es passa per "una empresa que s'omple les butxaques a costa de la gent", ha dit copiant les paraules d'Albiach, qui acusava ministres del PP i el PSOE d'enriquir-se amb les energètiques.

Sala-i-Martin també ha acusat directament Gallego de mentir, revelant que cobrava 900 euros per cada reunió que feia en representació dels treballadors de CCOO. Tampoc ha volgut passar per alt l'acusació de trumpista i ha deixat les coses clares.

"Sobre lo de trumpista, com a catedràtic de la Mary Poppins University, hauries de saber que la ideologia de Trump és tan antiliberal com la teva (antiglobalització, anti-llibertat comercial, antiautodeterminació...). Per tant, si vols veure trumpistes, mira't al mirall!", ha rematat.