L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, exigeix a la conselleria de Salut "que s'aclareixi" i agiliti la construcció de l'hospital de campanya a la pista coberta d'Atletisme de la ciutat. Adverteix que "un canvi de criteri enmig del partit" no pot suposar una demora en la posada en marxa de l'equipament perquè la situació és "d'extrema urgència".

Les paraules de la batlle arriben després que Salut hagi decidit substituir les tendes de campanya que l'exèrcit espanyol estava començant a muntar en aquest espai, per panells similars als que s'han fet servir en d'altres equipaments semblants a la ciutat de Barcelona.

La consellera de Salut, Alba Vergés, remarca que la decisió respon a "criteris tècnics" i nega que la construcció s'hagi aturat.

Marta Farrés ha explicat que dimarts, quan els membres de l'Exèrcit de Terra estaven començant a desplegar les tendes de campanya, una responsable de la conselleria de Salut "va decidir que s'aturava l'operació" perquè "finalment la distribució es faria amb panells".

L'alcaldessa ha lamentat els fets i ha advertit que la situació és "d'extrema emergència". Ha demanat al departament "que s'aclareixi" i ha recordat que "l'Ajuntament ha corregut moltíssim per buidar la pista".