El conseller Josep Rull, pres a Lledoners, s'ha acomiadat del conseller de Territori, Damià Calvet, ara que haurà de deixar el departament, i s'hi ha mostrat molt agraït. Calvet sempre ha considerat Rull el conseller legítim fins al punt que es reunien un cop a la setmana al centre penitenciari de Lledoners per discutir el dia a dia de la conselleria. Rull ho ha explicat en un fil de Twitter.

"Des que vaig ser cessat, formalment, pel 155 i privat de llibertat, Damià Calvet ha vingut cada setmana a la presó per despatxar plegats el dia a dia del departament. Amb ell, la figura de conseller legítim no ha estat ni una quimera ni una ficció", ha assegurat.  "Només tinc paraules de gratitud infinita per al conseller Damià Calvet. Solvent. Compromès. Apassionat. Ha liderat un departament que ha situat, com mai, el medi ambient al centre de tot. Ha estat capaç de pensar sempre en gran", ha afegit.

Rull considera que en total ha treballat 5 anys al departament de Territori, també des de la presó. "Tanco una etapa apassionant de 5 anys servint primer en el despatx oficial del Departament de Territori i Sostenibilitat i, després, de la mà del conseller Damià Calvet des de les presons on he estat captiu. Ha estat un autèntic privilegi", ha apuntat.

Josep Rull

En un altre tuit, Rull ha felicitat el conseller Jordi Puigneró i també la consellera Teresa Jordà, que a partir d'ara es repartiran les competències de l'antic departament. 

Rull va ser l'únic conseller que va acudir al seu despatx oficial a la conselleria, l'endemà de la declaració d'independència del 2017.