Gabriel Rufián ha piulat sobre la processó dels legionaris aquest migdia al port de Málaga. Avui, Dijous Sant, la legió ha desembarcat i traslladat el Cristo de la Buena Muerte, un acte que s'ha pogut seguir en directe per TVE. 

El diputat ha criticat de forma irònica el seguiment que la televisió pública ha fet de l'esdeveniment. Rufián ha fet broma "anunciant" que seguidament de l'acte, Televisió espanyola oferiria la declaració de Mariano Rajoy a la Gürtel. 

La polèmica ha envoltat la cadena els últims mesos pel seu posicionament davant la crisi catalana. Des del referèndum de l'1-O, TVE ha evitat emetre les diverses mobilitzacions de denúncia que s'han generat al carrer. La seva línia editorial ha estat també força partidària de parlar, el menys possible, de la declaració de Rajoy davant el jutge pel cas Gürtel.

Zoido s'ha pronunciat a favor de la processó

El ministre Juan Ignacio Zoido també ha piulat sobre la processó de Málaga. A diferència de Rufián, ha considerat l'acte "espectacular" i ha compartit una fotografia on es poden veure els legionaris caminant amb el puny en l'aire i les metralletes a la mà.