Desenes de familiars i amics de Jordi Cuixart s'han apropat aquest dimecres a la casa familiar del líder sobiranista a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), per entregar 100 roses grogues als seus pares i traslladar-los el seu "escalf i solidaritat". Es tracta d'una iniciativa impulsada pels amics i familiars de Cuixart que es duu a terme quan es compleixen 100 dies del seu empresonament a Soto del Real.

La primera persona que ha pres part en aquesta acció ha estat Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural, que ha explicat que l'objectiu és donar suport a la família i "convertir una vergonya democràtica en un gest de generositat i tendresa". Així mateix ha assenyalat que el dirigent independentista segueix "fort i amb ganes de sortir però alhora amb la voluntat de denunciar la vulneració de drets fonamentals que està patint ell, la resta d'empresonats polítics i per extensió molts catalans i catalanes".

cuixart roses mauri - acn

L'acció, ideada per la colla de tota la vida de Jordi Cuixart, ha arrencat a les nou del matí a la casa d'uns amics de la família molt a la vora del domicili dels Cuixart. Allà, un matrimoni que coneix al president d'Òmnium Cultural de tota la vida, ha guardat en un gerro de grans dimensions el centenar de flors grogues que al llarg de tot el dia diverses persones han anat portant als seus pares com a mostra de suport. 

etiquetes roses cuixart - omnium