El president de la CEOE, Joan Rosell, assegura que la seva visita al president d'ERC, Oriol Junqueras, va ser "privada", que tot el que es digui del contingut de la conversa és una "falsedat absoluta" i que aquesta reunió no li ha provocat cap crítica interna dins la patronal espanyola.

Rosell va acudir a Lledoners aquest dilluns acompanyat del secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, tal com va informar El Nacional, i ni l'un ni l'altre han volgut explicar el contingut de l'entrevista, tot i que el líder sindical assegurava ahir que l'objectiu era conèixer el parer de Junqueras sobre la situació política i que no se li va traslladar "cap missatge de ningú".

De la seva banda, el líder de la patronal no només no ha volgut explicar la raó de l'entrevista que van mantenir a Lledoners sinó que ha advertit que "qualsevol cosa que es pugui dir és una falsedat absoluta".

El mateix argument ha esgrimit quan se li ha preguntat sobre les crítiques, que segons alguns mitjans madrilenys, li ha provocat dins la CEOE la visita a Junqueras. "Hi ha persones que acostumen a inventar-se coses", ha insistit.

"Les visites privades són visites privades, no es comenten, com moltes altres que he fet", ha conclòs.

Rosell ha fet aquestes valoracions en ser interrogat al respecte durant l'esmorzar a l'Hotel Palace amb el candidat a la presidència de Foment, Josep Sánchez Llibre.