La trajectòria de Rosa Díez ha estat un viatge sense retorn d'esquerra a dreta. I, ara, ja flirteja amb Vox. En un article publicat al diari ultra OKDiario, Díez elogia sense cap mena de complexe el candidat del partit d'extrema dreta a Euskadi, Nico Gutiérrez. El títol ja promet: Uno de los buenos.

Després de fer tot un repàs de la trajectòria política i personal de Gutiérrez, que poc té que envejar a les biografies d'altres herois històrics espanyols, Díez apunta la millor virtut de l'ultra: "Ha arriscat la seva vida per derrotar ETA i per plantar-li cara al nacionalisme obligatori".

D'aquesta manera, l'exdirigent d'UPyD assegura que "sempre ha defensat el mateix [tot i que Gutiérrez va començar la seva trajectòria al PSOE i ara està a Vox] i sempre ha estat atacat i perseguit pel mateix i pels mateixos". "Ara, com a candidat de Vox al Parlament basc, torna a patir aquesta mateixa situació. I és que els dolents, com el virus, continuen allà fora", remata.

Díez finalitza l'article explicant als espanyols "de dretes o d'esquerres" que si viuen en llibertat i sense ETA és gràcies a persones com el candidat de Vox. "Nico Gutiérrez és un dels bons, un dels nostres", afegeix situant-se per voluntat pròpia en l'extrema dreta espanyola.