El Partit Popular ha organitzat unes jornades contra l'independentisme al Congrés dels Diputats per a dijous vinent sota el lema "Espanyols en defensa del que és comú", a les quals assistiran la fundadora de UPyD, Rosa Díez, i l'escriptor Álvaro Pombo, així com la presidenta de l'Assemblea per una Escola Bilingüe, Ana Losada.

El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha posat èmfasi en una roda de premsa a la seu del partit que es tracta d'una convocatòria "oberta a la societat civil" i "a tots els espanyols", ja que estan cridats a anar-hi "membres del PP" i també els que no ho són.

L'acte, en el qual intervindrà el líder del PP, Pablo Casado, la portaveu del grup parlamentari popular en el Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, i el president del PP català, Alejandro Fernández, pretén llançar un "missatge en positiu", ha recalcat, en "defensa del comú".

I així ha esmentat "la nostra Constitució", així com l'estat de dret, i ha remarcat que el Partit Popular és una formació que es preocupa pels interessos comuns de tots els espanyols. D'altra banda, Montesinos ha confirmat que Casado anirà dissabte vinent a la clausura de la convenció que el PP del País Basc celebra a Vitòria.