Fa només tres dies, aquest dimarts passat, Ciutadans va comunicar al president del Parlament que en el marc d'un acte de partit, la presidenta del Parlament andalús, Marta Bosquet (de Cs), seria avui divendres a la cambra catalana. Li van sol·licitar que es reunís amb ella. L'agenda de Roger Torrent, com sol passar, ja era plena. I així ho van traslladar a la formació de Lorena Roldán i a la mateixa presidenta.

Aquest matí, coincidint amb la presència de Bosquet al Parlament, Torrent és a Mas d'Enric, de visita a la seva predecessora, Carme Forcadell, segons informen fonts del seu entorn a ElNacional.cat. L'objectiu de la invitació de Cs és compartir amb la líder andalusa la feina que estan fent per "combatre els abusos del separatisme". Roldán considera intolerable que el president del Parlament hagi rebutjat rebre la seva companya quan "sí que ha trobat forats a l'agenda per rebre persones de dubtosa trajectòria política i moral". 

Bosquet, que és presidenta del Parlament andalús gràcies al suport indispensable de Vox, s'ha reunit amb el grup parlamentari de Cs a Catalunya i a la tarda participarà en una sessió que organitza el partit taronja en el marc del Dia d'Andalusia, que se celebra el 28 de febrer.