El secretari general del Partit Popular català, Santi Rodríguez, ha manifestat avui que “el 3% deixa de ser un mite i passa a ser una realitat constatada judicialment”. “S’ha determinat judicialment que hi havia comissions, no del 3% sinó fins i tot del 4%, en el cas Palau de la Música i de les quals es beneficiava Convergència”, ha afegit valorant la sentència del cas feta pública avui.

En declaracions als periodistes després de la Junta Directiva Nacional del PP celebrada a Madrid, Rodríguez ha explicat que la sentència d’avui coincideix amb les conclusions que van presentar els grups parlamentaris a la comissió d’investigació que es va fer al Parlament fa 8 anys, “es ratifiquen moltes coses, ara s’ha pogut comprovar que eren veritat”.

Per acabar, el dirigent popular ha marcat l’entrada dels Mossos d’Esquadra a la seu de CDC pel cas Palau com “l’inici de la metamorfosi del partit”. “S’han canviat de nom unes quantes vegades al llarg d’aquests anys, ara són el Partit Demòcrata però s’han presentat a les eleccions com a Junts per Catalunya o Democràcia i Llibertat, estem convençuts que la metamorfosi és l’evidència que tot el que es parlava a Catalunya del cobrament de comissions ha estat una realitat”, ha conclòs.