L'actor Robert de Niro ha patit un accident durant un rodatge quan estava actuant en la nova pel·lícula del director Martin Scorsese,  Killers of the Flower Moon. De Niro ha patit un accident que li ha provocat ferides en una cama i l'ha obligat a abandonar la filmació.

Segons informa TMZ, l'incident no va tenir lloc en el set de filmació, sinó durant el temps lliure de l'intèrpret, que en el film comparteix protagonisme amb Leonardo DiCaprio i Jesse Plemons. De moment no es coneix la gravetat de les ferides. "Ha agafat un vol dijous a la nit i ha tornat a casa seva a la ciutat de Nova York i el visitarà el metge divendres", ha assenyalat TMZ.

Una font pròxima a De Niro afirma que l'actor ja pensava anar-se'n a casa fa algunes setmanes, però des de producció assenyalen que s'ha donat dia lliure als membres de l'equip a causa de la lesió, i que és possible que a De Niro encara li quedin un parell d'escenes per rodar.

Killers of The Flower Monn

La pel·lícula està basada en el llibre Els assassins de la lluna de les flors: Els crims en la nació Osage i el naixement de l'FBI, escrit per David Grann. La història està ambientada en la dècada dels anys 20 a Oklahoma i narra uns assassinats en la comunitat indígena Osage per interessos petroliers.

Els crims brutals es van conèixer a la premsa del moment com el Regnat del Terror, i van comportar l'assassinat o la desaparició de més de 60 persones entre 1921 i 1926. La investigació va incloure la primera operació encoberta realitzada per l'agència que, anys més tard, es convertiria en l'FBI.

El rodatge té com a escenari la localitat de Pawhuska, Oklahoma, a la regió nord-est de l'estat i els voltants. Amb un guió escrit per Eric Roth (Forrest Gump, El curiós cas de Benjamin Button) i el mateix Scorsese; la fotografia va a càrrec de Rodrigo Prieto, director de la fotografia de L'irlandès. Robbie Robertson ha compost la música original, com ja va fer a Toro salvatge, Casino o Infiltrats.