El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha avançat aquest dissabte davant dels càrrecs autonòmics del partit que hi haurà més fitxatges com el de l'exprimer ministre socialista de França Manuel Valls davant de les eleccions municipals i autonòmiques de 2019 perquè per guanyar fan falta "bones candidatures".

En la seva intervenció davant de l'Executiva nacional i representants dels comitès autonòmics en la I Trobada Nacional de Cs, Rivera ha assenyalat que dins de la formació taronja "hi ha molt talent" però també es pot trobar fora.

"No tinguem por del talent, tinguem-li por a la mediocritat", ha manifestat abans d'afegir: "Nosaltres obrirem les portes al talent en les nostres candidatures, vindran més independents".

Segons ha indicat, Ciutadans "no pot ser un PP o un PSOE qualsevol, no pot ser una rèplica del que ha funcionat malament, ha de ser una reformulació del que són els partits polítics al segle XXI".

"La ciutadania espera gent vàlida i competent que participi temporalment en la política i dediqui quatre o vuit anys a la seva terra", així que "us demano a tots que ens ajudeu l'Executiva a obrir Ciutadans al talent", ha recalcat.