Albert Rivera no va pagar ni un duro per l’habitatge de luxe de més de 300 metres quadrats on va viure a Madrid durant els anys 2016 i 2017. Va ser el seu amic, el president de la cadena hotelera Kike Sarasola, qui en va pagar el lloguer. Es tracta del mateix empresari que va llogar per 80 euros l'apartament de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Rivera, segons informa eldiario.es, no va tenir mai un contracte de lloguer amb propietaris de l’immoble, que estava llogat per Sarasola. El digital no ha pogut esbrinar si el llavors president de Ciutadans abonava algun tipus de contraprestació per ocupar l’habitatge.

L’habitatge, en una de les millors zones de Madrid, a tocar de la Cibeles, va ser mostrat per l’empresari Sararola en diferents reportatges a Telemadrid, on el presentava com un dels apartaments de luxe que llogava la seva empresa Be Mate. L’immoble, però, no tenia la categoria d’apartament turístic ni tampoc formava part del catàleg de Be Mate.

Cessions ocasionals

L’empresari hoteler i la seva família van residir de lloguer a l’habitatge, propietat d’una diplomàtica espanyola, fins que van canviar de casa. Sarasola, però, mantenia en contracte de lloguer i cedia ocasionalment la casa a coneguts. Aquest immoble, com l’apartament ocupat per Isabel Díaz-Ayuso, no apareix al catàleg de Be Mate. Els seus propietaris han confirmat a eldiario.es que Rivera no hi va tenir cap contracte de lloguer.

Sarasola, amic personal d’Albert Rivera, va organitzar una trobada del líder de Ciutadans amb empresaris en aquest immoble el 2015, just quan Rivera preparava el salt a Madrid. L'empresari fins i tot l'ha acompanyat en actes polítics.