L'expresident de Ciutadans, Albert Rivera, va viure durant els anys 2016 i 2017 en un luxós pis de Madrid cedit pel mateix empresari hoteler, Kike Sarasola, que durant l'estat d'alarma ha llogat dos apartaments a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per 80 euros la nit, segons informa eldiario.es.

Concretament, Rivera va viure al número 7 del carrer Barquillo de Madrid, tocant a la plaça Cibeles. El pis es troba en una de les zones més luxoses i cares de Madrid i pertany a l'empresa BE Mate, propietat de Sarasola. Segons el cadastre, el pis compta amb un total de 319 metres quadrats, dels quals 294 són de vivenda.

Segons informa el mateix mitjà, Rivera va començar a residir en aquest pis a principis del 2016, poc després de fer les maletes per ser diputat a Madrid. Finalment, Rivera va abandonar la vivenda a finals de 2017, quan es va traslladar a Pozuelo de Alarcón.

El valor de l'habitatge en qüestió és de 2.130.330 euros i i es llogaria per, aproximadament, uns 4.816 euros mensuals. Segons la web del BBVA, on es poden trobar aquestes dades, per comprar aquesta vivenda, s'haurien de tenir uns ingressos mínims de 383.459 euros anuals.

eldiario.es ha pogut parlar amb Sarasola, que no ha volgut dir quant va pagar de lloguer Albert Rivera els dos anys que va estar allà, però ha assegurat que tothom que s'allotja en els seus apartament paga i té la seva factura.

Cal apuntar que Sarasola, juntament amb Miguel Poveda, és amic personal de Rivera i va ser la persona que més suport va donar a l'expresident de Ciutadans quan va arribar a Madrid per ser diputat.