El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que "convoqui eleccions ja" per poder "elegir un Govern constitucionalista". "A Sánchez se li acaba l'escapada. Avui, hi ha un abans i un després en aquesta legislatura", ha assenyalat el líder de la formació taronja durant la concentració convocada aquest diumenge a la Plaça de Colón de Madrid per PP, Cs i Vox.

Rivera ha assegurat que la marxa "ha superat totes les expectatives" i que Colom "està desbordat". "Milers d'espanyols li diuen no a Sánchez i sí a Espanya, no a els indultis i els privilegis, no al separatisme", ha sentenciat.

Durant la seva intervenció, el president de Cs ha criticat Sánchez perquè "va enganyar" en dir que convocaria eleccions i no ho va fer". "No podem seguir ni un minut més amb un president que és capaç de qualsevol cosa. Sánchez ens escoltarà avui clamant viva Espanya i visqui la Constitució", ha dit.

El líder de la formació taronja no ha descartat noves mobilitzacions si Pedro Sánchez no convoca eleccions. "Si convoca eleccions no farà falta mobilitzar-se més, però si permet que els separatistes marquin el camí ens tindrà davant", ha conclòs|acabat.