El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha ingressat aquest dimecres a l'hospital universitari HM Puerta del Sur, a la localitat madrilenya de Móstoles, després de "patir un quadre sincopal secundari a una gastroenteritis aguda probablement per salmonel·la", segons l'informe mèdic, segons han informat fonts del partit.

A causa d'aquest quadre clínic, el líder de Ciutadans ha de romandre ingressat per mantenir "la hidratació i antibioteràpia intravenosa". El temps d'ingrés variarà en funció de l'evolució clínica, segons l'informe mèdic.

L'última aparició pública de Rivera va ser aquest dimarts al migdia en el Congrés, on va oferir una roda de premsa per comentar temes d'actualitat i on va anunciar la denúncia que presentaria el seu partit pels incidents ocorreguts en la manifestació de l'Orgull LGTBI a Madrid.

També va tornar a negar-se a facilitar la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del govern espanyol i el va instar a negociar amb Unidas Podemos i els partits nacionalistes.