Poques hores després que el director de l'Oficina Antifrau, Daniel De Alfonso, aixequés la sospita sobre una reunió amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera, on aquest li hauria ofert el seu suport en el càrrec canvi "d'algunes coses" per a C's, Rivera ho ha desmentit.

Desde Tenerife, on avui tenia visita la caravana electoral de la formació taronja, el president de C's ha aportat la dada que la reunió amb De Alfonso es va produir el 2013 i el nomenament com a director el 2011. "No li vaig demanar res més que treballés amb independència de la política i lluités contra la corrupció i el frau", ha afegit Rivera per defensar-se de les acusacions fetes durant la Comissió al Parlament.

Segons el polític català, de trobada només n'hi va haver una, en qualitat de representant del grup parlamentari, que s'emmarca en la ronda amb els seus homòlegs. Rivera ha repetit per activa i per passiva que va ser una reunió "ordinària" a la seu de l'OAC i va durar al voltant de 30-45 minuts.

Alhora ha volgut recordar que Ciutadans va donar suport tant a l'actual Director de l'OAC, com també a l'anterior, pel compromís del seu partit amb la corrupció política. "A diferència de Convergència, que no creia necessària aquesta oficina, nosaltres sí", s'ha reafirmat.

El líder de C's descarta prendre mesures legals fins al moment. "No sóc jutge ni fiscal, només dic la veritat", ha indicat. Tanmateix, ha demanat que aquest esdeveniment sigui desvinculat del cas entorn el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i la presumpta fabricació de proves per carregar contra CDC i ERC. El polític català ha demanat que el president en funcions, Mariano Rajoy, aclareixi si n'estava al cas i que cessi o faci Fernández Díaz assumir responsabilitats al respecte. En cas contrari, creu que l'estaria "sostenent".