Pel programa Chester del publicista Risto Mejide hi passen convidats de tot tipus; un dels darrers en fer-ho ha estat el periodista Arcadi Espada. El transcurs del programa l'ha explicat el periodista en la seva columna d'opinió al diari El Mundo, en un article titulat Allí quedó, en su sofá.

Segons Espada, mentre gravaven el programa Mejide va qualificar algunes declaracions del periodista d'"animalades" i sembla ser que quan Espada va intentar defensar-se Mejide li va demanar que ho fes "amb respecte".

L'entrevista va acabar com el rosari de l'aurora. De fet, no va acabar. Espada explica al seu article: "Amb respecte estava dient el tio. Aquest tio. Amb respecte. Li vaig comentar que millor acabéssim l'entrevista. Va rumiar-s'ho i va decidir que sí, que per primera vegada acabaria, bla bla. Em vaig posar dret tot deixant-lo al seu sofà. Vaig caminar fins a la cantonada del plató i des d'allí li vaig dir que el trampós era ell".

Risto Mejide ha compartit l'article d'Arcadi Espada a Twitter i, en to irònic, ha dit: "Calla, que sembla ser que el Chester li ha caigut malament a Arcadi Espada". El publicista li dona la raó al periodista admetent que és la primera vegada que expulsa un convidat.