La conclusió és clara: Toni Cantó, actor i ara síndic de Ciutadans a les Corts Valencianes, confon les platges d'Alacant amb les d'Elx. Com a membre de les Corts hauria de situar en el mapa la costa valenciana si vol atendre els requeriments de la ciutadania. En aquesta ocasió, la confusió ve arran d'una notícia del Diario Información que es fa ressò que tan sols un operari s'encarregava del manteniment de les platges d'Alacant, en concret les de Sant Joan, Urbanova i l'Albufereta, des del mes de gener arran de les destrosses que va provocar el temporal Gloria. 

Cantó, que ja ha esborrat el tuit, mencionava la notícia i escrivia: "Endevineu quants operaris s'han encarregat del manteniment de les platges d'Elx. Només un!". I s'exclama mentre cita una altra població i carrega contra el govern socialista d'Elx, que no té res a veure amb la notícia: "No ha tingut temps l'alcalde del PSPV per contractar més personal?".

tuit bo canto

Precisament, Carlos González, alcalde del PSOE que governa amb Compromís a Elx, ha contestat a Cantó: "Et deixo unes fotografies per evidenciar que algú t'ha explicat una mentida. Hi ha moltes persones treballant intensament per recuperar les nostres platges. Crec que és innecessari frivolitzar amb temes seriosos. Bon cap de setmana des d'Elx i les seves platges". Posteriorment, González també fa saber a Cantó que les seves platges ja s'han arreglat i amb ironia torna a escriure: "Amb el vostre permís, ho trasllado a Toni Cantó, perquè sé que s'interessa molt per les platges d'Elx".

Per acabar-ho d'adobar, les ganes de Cantó d'atacar els socialistes se li van notar massa. A Alacant, on es produeix la notícia que cita i on lamenta la falta d'operaris per condicionar les platges, qui governa és el Partit Popular amb un pacte amb el seu propi partit, Ciutadans. L'alcalde és el popular Luis Barcala i Ciutadans té quatre regidories, una d'elles centrada en l'àrea del manteniment que Cantó lamenta. 

A Twitter, les respostes no s'han fet esperar i també li han retret el seu error: