Fa uns mesos, un grup espanyolista va iniciar una iniciativa a Change.org per recollir firmes perquè l'Estat espanyol expulsés Catalunya del país, però es va haver de tancar la petició perquè va rebre només sis firmes a favor.

Però després del desastre de la primera, aquest dimarts se'n va obrir una altra amb el mateix objectiu: donar la independència a Catalunya. La diferència entre totes dues peticions és el destinatari, la primera va dirigida al Congrés i la segona directament al president espanyol, Pedro Sánchez

Ara bé, sembla que aquesta nova petició ha estat oberta per un grup diferent, la Plataforma per l'Expulsió de Catalunya d'Espanya, que, segons el seu perfil a Twitter vol una Espanya "gran i lliure de catalans", és a dir, lliure de qualsevol independentista.

Una altra diferència són els suports rebuts per totes dues: la primera va rebre sis firmes, i la segona, de moment 7.152 en només 2 dies. La pregunta que suscita aquesta segona petició és si aconseguirà arribar a mans de Sánchez.

change.org explulsio catalunya espanya