L’equip de campanya de C’s ha encarat la nit més curta de l’any i la més bruixa amb una trobada pica-pica amb els voluntaris que els han ajudat durant la campanya, a la terrassa d’un conegut restaurant de la Barceloneta.

Ambient festiu amenitzat, inicialment, per un disc de versions de Loquillo, casualment simpatitzant de Ciutadans.

Les versions de El Loco han donat pas a una breu intervenció adreçada a la premsa, que no s’ha pogut desmarcar de l’actualitat i de l’escàndol de les filtracions de les converses entre el ministre de l’Interior, Jorge Fernández, i el director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso.

Arrimadas treu ferro

La cap de l'oposició al Parlament i líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha tret importància a les declaracions del cap de l'Oficina Antifrau, que en seu parlamentària ha assegurat que s'havia reunit amb Albert Rivera i que aquest li hauria demanat "alguna cosa" a canvi de donar-li suport.

Arrimadas ha confirmat que Rivera i De Alfonso es van reunir en una ocasió el 2013 però que la conversa mai es va produir en aquests termes. Un argument que hores abans ha reproduït el mateix Albert Rivera.

La líder de C’s ha remarcat que “avui ha estat un dia molt dur” per a De Alfonso i que, un cop acabada la compareixença, “ell mateix ha dit que se’n penedia” del que havia dit durant la sessió parlamentària.

No veto al PP

Malgrat criticar el ministre de l’Interior, tant Arrimadas com Joan Carles Girauta han evitat descartar un pacte de governabilitat amb el PP malgrat aquest últim escàndol de les escoltes i de les presumptes conspiracions per enfonsar els partits independentistes a Catalunya. Un pacte amb el PP, si l'aritmètica dóna, continua essent possible amb canvi de lideratge. 

Ara, ja sona Estopa... el grup de música dels germans Muñoz.