L'advocat Gonzalo Boye ha reaccionat amb una ironia reveladora, després que la Junta Electoral Central (JEC) ha avalat el veto que va aplicar el partit ultra Vox als periodistes d'El País i la Ser en la recent campanya de les eleccions generals.

"La JEC, sempre tan imparcial", ha deixat anar Boye.

La JEC ha desestimat una reclamació interposada per dos mitjans de comunicació del grup Prisa, el diari El País i la cadena SER, pel vet de Vox cap als seus periodistes, a qui va impedir d'entrar a la seva seu central durant la nit electoral del passat 10 de novembre.

En un acord adoptat aquest dimecres, la JEC considera que no pot ordenar al partit liderat per Santiago Abascal que permeti accedir a la seva seu els periodistes de Prisa "perquè aquesta compareixença dels seus líders no constitueix pròpiament un acte de campanya i no se li pot aplicar el precepte de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (Loreg) que regula el tractament informatiu de la campanya". 

Boye ha estat aquest mes l'advocat del president Quim Torra en el judici que li pot comportar una inhabilitació, per suposadament haver desobeït irregularment la JEC, en no retirar una pancarta demanant la llibertat dels presos polítics.