Una jutge ha ordenat a l'Ajuntament de Reus (Baix Camp) que pengi la bandera espanyola en "un lloc d'honor", segons ha informat Diari de Tarragona.  

La magistrada no ha pres en consideració les al·legacions presentades pel consistori, després d'una denúncia de l'exlíder local de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez. No considera que "posar la bandera a la seu de l'Ajuntament ocasioni cap perjudici a l'Ajuntament mateix ni a la ciutadania, i menys encara que es consideri que la sentència infringeix el principi de seguretat jurídica".

La jutge ha ordenat col·locar la bandera de forma immediata mentre no es resolgui la sentència en curs que es va iniciar en el mandat anterior, amb una decisió ferma i que no es pot recórrer. 

L'exlíder local de Cs va ser expulsat del partit per discrepàncies amb la direcció, enmig d'una crisi interna, i actualment forma part del partit DCIDE.

Abans va denunciar l’alcalde de ReusCarles Pellicer (Junts), al jutjat contenciós administratiu per haver tornat a penjar una pancarta de Llibertat presos polítics a la façana consistorial, després que fos assaltada per “militants i simpatitzants” del mateix partit i que van procedir a arrencar-la. La denúncia contra l'alcalde la va anunciar el mateix Juan Carlos Sánchez.

Actualment a la façana de l'Ajuntament de Reus no hi ha cap bandera, en un intent de tancar polèmiques, però això no ha estat acceptat per la jutge.