Tot i la negativa d'Esquerra Republicana a la proposta d'unes primàries sobiranistes per Barcelona, el seu líder, Alfred Bosch va reunir-se ahir amb l'ideòleg d'aquesta iniciativa, el periodista i filòsofi Jordi Graupera. El republicà va defensar un cop més que Barcelona ha de ser el centre de qualsevol projecte que es presenti a les municipals però va qualificar de "respectable" una proposta "nova en un espai que s'està reformulant".

La reunió entre Bosch i Graupera no va servir per acostar posicions. ERC es manté ferma en la seva posició però tot i la manca d'entesa entre els dos projectes, el candidat a l'alcaldia per ERC va afirmar que el seu principal objectiu és "créixer i aconseguir que guanyi l'independentisme" i per això va afirmar que no invertirà "ni un minut a fer retrets en cas de tenir visions diferents, sinó que cal buscar la millor manera de créixer i ser més". 

Bosch ha desitjat sort a Graupera: "crear un projecte de bell nou sempre és un repte estimulant”, li ha dit.

Al matí, Alfred Bosch es va reunir amb una altre plataforma, Moviment Barcelona formada per barcelonins de diversos àmbits que busquen que les eleccions municipals no oblidin la ciutat, tot i apostar pel sobiranisme. En aquest sentit, Bosch va valorar la trobada de "molt fructífera" i va plantejar la possibilitat de seguir treballant per "buscar llocs de trobada". Durant la reunió, es va parlar de cultura i del barri de la Marina, dues de les preocupacions de Moviment Barcelona.