Una repetició electoral espanyola dispararia l'abstenció fins al 32% i no alteraria els blocs parlamentaris. Així ho mostra la darrera enquesta de Celeste-Tel per a eldiario.es, que apunta que el nombre de persones que no anirien a votar pujaria 4,2 punts. 

El 7,8% dels electors PP s'abstendria, el 7,2% de Ciutadans, el 6% de Vox, el 6,2% de Podemos i el 4,9% del PSOE. Això suposaria que els socialistes tornessin a guanyar les eleccions i obtinguessin vuit diputats més dels que tenen, el que no faria que hi haguessin alternatives diferents a les d'ara per formar govern.

El PP pujaria fins als 79 escons i seria la formació amb un major increment, Ciutadans baixaria però seguiria amb una força semblant, Unidas Podemos també baixaria i Vox seria el partit que més es desplomaria. Aquestes variacions, però, no alterarien els dos grans blocs en què es reparteix el Congrés: les tres dretes tornarien a quedar lluny de poder formar govern i el PSOE seguiria necessitant Podemos i els independentistes