Els Reis d'Espanya, Felip VI i la reina Letizia, van enviar missatges de suport i de consol a l'empresari Javier López Madrid afectat per l'escàndol del cas de les targetes "black". Així consta en la informació que López Madrid va intentar esborrar del seu telèfon mòbil, però que la Guàrdia Civil va aconseguir recuperar per ordre de la jutge que investiga una denúncia de l'empresari contra la dona que prèviament l'havia denunciat per assetjament sexual.

En el moment dels missatges, publicats per eldiario.es, havien passat cinc dies des que es coneixien les despeses realitzades per cada un dels consellers i directius de Caja Madrid i Bankia. López Madrid havia gastat 34.807 euros amb la targeta de l'entitat.

La conversa

Entre els missatges, en destaca un rebut al telèfon mòbil de l'empresari i que envia la persona a la qual ell identifica com "Ltzia" el 15 d'octubre del 2014, a les 17:08. La reproducció de la conversa és la següent:

Ltzia: "Et vaig escriure quan va sortir l'article d'allò de les targetes a la merda de LOC (suplement setmanal d'El Mundo) i ja saps el que penso, Javier. Sabem qui ets, saps qui som. Ens coneixem, ens estimem, ens respectem. La resta, merde. Un petó compi iogui (miss you!!!)"

López Madrid: "Us ho agraeixo molt. En el futur extremaré la cura, vivim en un país molt difícil i seré encara més conscient de la meva conducta"

PF PT (Príncipe Felipe, Particular): "I tant! M'uneixo al xat, però prefereixo tenir una estona per xerrar sense intermediació electrònica ni telefònica. Dinem demà? Abraçada"

López Madrid: "No puc, senyor, estic a San Francisco. Torno diumenge, però si cal torno abans"

PF PT (Príncipe Felipe, Particular): "Ahi va! I tant que no, home. Era per xerrar amb tranquil·litat. Ja quan tornis parlem. Una abraçada i gaudeix una mica lluny d'aquest aldarull"

 

Actualment, el conseller delegat del Grup Villar Mir espera que l'Audiència Nacional posi data pel judici, on la Fiscalia li reclama un any i mig de presó per apropiació indeguda. López Madrid és un dels usuaris de la targeta que ha tornat els diners.