"Puta", "guarra" i "zorra". Són els insults masclistes que aquest diumenge la regidora de l'Ajuntament de Barcelona Laura Pérez diu que les integrants de BComú van rebre després de la constitució de l'ajuntament de Barcelona, acompanyats d'un llançament d'objectes.

En una publicació a Facebook, Pérez explica que tant ella com la resta de dones del partit, inclosa l'alcaldessa Ada Colau, van rebre una escridassada masclista quan creuaven la Plaça Sant Jaume. A banda, detalla, se'ls van llançar també monedes, una ampolla d’aigua i boles de paper. 

La regidora ha considerat els crits de "puta", "guarra" i "zorra" un "atac" a totes les dones que participen a la vida política reconeix que la situació va ser dura i dolorsa. "Malgrat la il.lusió de començar un nou mandat al servei de Barcelona, ahir va ser un dia molt dur. L'alcaldessa i diverses regidores vam patir la violencia verbal específica, d’aquella que està reservada per les dones", explica en la publicació. 

Pérez, que en l'anterior mandat va ser regidora de Feminismes i LGTBI, diferencia aquestes actuacions masclistes de les interpel·lacions que diu rebre "com a representant pública" al carrer o en espais de participació i que assegura que formen part de "la vida democràtica".

La regidora acaba l'escrit agraint totes les mostres de suport.