Si fos de qualsevol altre partit no seria notícia. Però que Carmen Cariciolo, portaveu de Vox al municipi de Bormujos (Sevilla), es casi amb una altra dona que, a més, és immigrant veneçolana, es mereix un lloc als mitjans de comunicació. I així ha sigut.

Així doncs, el diari El Mundo ha recollit la història de Cariciolo i la seva nòvia, Luisa Sánchez, una immigrant que va arribar a Espanya procedent de Veneçuela fa dos anys i que, això sí, té els papers en regla. 

Tot i el fet que la història personal grinyola força amb els ideals del partit al qual pertany, Cariciolo no ho ha amagat en cap moment. Ella mateixa ha estat l'encarregada de publicar-ho a les xarxes socials. "Quan una està enamorada no es pensa ni en el que diran ni en els ideals del partit", va escriure.

"Després de tant temps patint, ha arribat a la meva vida l'amor veritable, l'amor no entén de gènere, l'ésser feliç no entén de gènere ni de nacionalitat", va afegir en el seu perfil de Facebook. I per si quedava algun dubte, va aclarir que "dues dones de Vox es casen, una veneçolana i una espanyola i ningú és més de Vox que nosaltres".

Les 'diferències' entre immigrants

I és que Luisa Sánchez també és militant de la formació d'extrema dreta, defensant els postulats antiimmigració del partit. Segons ha explicat Cariciolo al rotatiu espanyol, els immigrants que arriben amb patera "surten corrent i s'amaguen de la policia". En canvi, la seva promesa va sol·licitar i aconseguir el permís de residència en arribar a l'Estat per la situació de "maltractament familiar" que la va fer abandonar el seu país.

Però què pensa Cariciolo sobre el fet que el líder estatal del seu partit, Santiago Abascal, hagi dit que "el matrimoni és la unió entre un home i una dona"?. Doncs no ho discuteix. Ella mateixa ha aclarit que a la boda que està preparant per al juliol de l'any vinent no se li pot dir matrimoni. Per a la regidora és una "unió sentimental de dues dones".

"Aquí hi ha càrrecs i companys que són homosexuals, que tenen parella i no passa res. No hi ha res en contra dels gais, les lesbianes o els bisexuals. El que es diu és una campanya contra el partit. Ens volen atacar", apunta Cariciolo, que afegeix que és "bisexual de tota la vida" i que "abans de casar-me amb el meu exmarit -té quatre fills- ja havia estat amb dones".

Així doncs i tot i la seva orientació sexual, la regidora ultra renega de desfilades i plataformes LGTBI i és contundent: "Són un xiringuito per malgastar diners. No em representen ni de conya", conclou tot reivindicant que el col·lectiu LGTBI "no hauria d'existir".

 

Imatge principal: la portaveu de Vox de Bormujos, Carmen Cariciolo, i la seva promesa, Luisa Sánchez / @marinacariciolori​