El regidor de Más Madrid Pablo Soto ha anunciat aquest dimarts que renuncia a l'acta per un presumpte cas d'assetjament sexual. Així ho ha explicat a través d'un comunicat difós a Twitter, on ha volgut deixar clar que renuncia a l'acta tot i no ser conscient de quin és el motiu pel qual ha sigut acusat d'assetjament ni tenir capacitat per reconèixer la suposada víctima.

Soto ha explicat que, segons els detalls que li han pogut facilitar, el cas s'hauria produït mentre bevia unes cerveses després de la feina. "Li vaig demanar a una persona de l'entorn del grup de treball que m'ajudés a anar al lavabo. Tinc una discapacitat important, vaig en cadira de rodes, i en algunes ocasions no puc anar al lavabo sense ajuda", ha explicat el ja exregidor de Más Madrid.

Soto ha continuat explicant que, un cop al lavabo amb la presumpta víctima, li hauria fet algun comentari "amb to o significat sexual". Posteriorment, segons ha relatat ell mateix, hauria acudit a una reunió on la seva presència va resultar estranya i incòmode a la persona que l'havia acompanyat al lavabo.

No obstant tot això, Soto ha assegurat que no recorda cap dels dos episodis. Sobre l'episodi del lavabo, ha afirmat que no recorda haver-hi anat aquell dia. Tanmateix, Soto ha reconegut que pel fet de pesar 45kg, beure unes poques cerveses poden "posar-se'm realment malament".

Soto ha decidit renunciar a l'acta perquè, segons ha dit, es veurà obligat a donar explicacions i per evitar continuar "fent mal" a "una persona que s'ha sentit ferida per mi".