Zebenzuí González, regidor de Cementiris i Mercats de l’ajuntament de la Laguna (Tenerife) i militant del PSOE, ha estat apartat de militància del partit després que s'hagi fet públic que va escriure en un grup de whatsapp compartit amb altres militants socialistes un comentari masclista en el que, a més, constaven pràctiques d’abús de poder: "Yo a follar jejeje con empleadas que pongo yo y enchufo yo en el Ayuntamiento y después hacer campaña por frikis".

“Perdó, m’he equivocat de grup” ha estat la primera excusa que va esgrimir el regidor, segons avança Canarias Ahora. Posteriorment, el responsable dels cementiris i mercats de la Laguna ha assenyalat que les seves frases han estat “absolutament tretes de context i no s’ajusten al sentit literal que transmeten” i  que, per tant, no s’han d’interpretar com a certes.

Segons González, la conversa hauria tingut lloc amb un amic amb el que comparteix “expressions grolleres” en clau d’humor que s’han d’emmarcar en un context privat i sense relació amb el seu càrrec públic.

Davant la volada que ha agafat el seu comentari, el regidor ha demanat disculpes en entendre que no hauria d’haver-se expressat d’aquesta manera, però insistint en el sentit humorístic de la conversa, “allunyat completament de la realitat que en aparença transmet”.