Es fan dir Asociación Unión de Brigadas i s'encarreguen de "donar cobertura jurídica i netejar la propaganda colpista i separatista". Aquestes es divideixen en dues, la Brigada Tarrasa i la Brigada SuperNenas i es dediquen a delinquir pels carrers destrossant tot allò que forma part del mobiliari urbà i consideren que no és de la seva ideologia.

Aquest grup ultra espanyolista retira tot el que té a veure amb l'independentisme i aquest vespre han anat més enllà. S'han desplaçat fins a Amer, el municipi del president Carles Puigdemont, per retirar estelades, trencar pals de banderes, destrossar murals o fins i tot retirar plaques de carrers que porten per nom el del president Lluís Companys. Unes accions habituals que han repetit a d'altres municipis com Folgueroles o Sant Julià de Vilatorta.

Des d'Amer, aquest grup ultra ha enviat un missatge als favorables de la independència de Catalunya: "Però què passa al poble de 'Fuigdemont'? Quins huracans, tot s'esfondra a la 'reichrepública'". Acompanyen l'escrit amb vídeos de totes les accions vandàliques que han protagonitzat pels carrers "aprofitant que tota la 'borregada' ignorant se n'ha anat a Perpinyà", tal com expliquen.

estelada ok

estelada no ok

Tota l'acció l'han fet totalment encaputxats i cobrint-se la cara amb una màscara. Malgrat que ells mateixos han admès que van haver de passar un control policial, no consta cap detenció.