L'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, va celebrar aquest dijous un sopar amb els seus col·laboradors com a registrador de la propietat a Santa Pola en acabar la seva etapa a Alacant. Durant el sopar, Rajoy va fer unes inoportunes declaracions que van ser enregistrades i aquest divendres han estat publicades per la Cadena Ser

Rajoy va assegurar que ell està a favor dels banquers i que no els critica tot i que tothom ho fa. Les seves declaracions sobre els banquers no es van aturar aquí, i va afegir que sense ells "l'economia aniria molt malament". Per acabar les seves paraules i entre els riures dels assistents al sopar, l'excap de l'executiu espanyol va assegurar que si sortien publicades les declaracions, "li donarien hòsties inclús al carnet d'identitat". 

Aquestes paraules de Rajoy van coincidir amb la sentència de la Sala Tercera del Tribunal Suprem que obliga els bancs a pagar l'impost sobre actes jurídics documentats en la signatura d'una hipoteca. 

L'expresident espanyol marxa de Santa Pola uns mesos més tard d'haver-se reincorporat al registre de la propietat, ja que ha aconseguit una plaça vacant al registre 54 de Madrid al passeig de la Castellana.