L'expresident del Govern espanyol Mariano Rajoy es va acomiadar ahir del seu pas fugaç pel registre de la propietat de Santa Pola, on es va reincorporar al juny després de deixar la presidència del Govern espanyol, posant fi a 28 anys d'excedència. Pròximament s'incorporarà a la seva nova plaça de feina a Madrid.

En un dinar de comiat i amb to de broma, va assegurar que preferia la nova destinació perquè li quedava "més a prop de casa", però va cridar l'atenció dels assistents -companys i coneguts però també autoritats com els alcaldes d'Oriola i Crevillent i càrrecs del PP local- a l'assegurar que "un no se'n va mai dels llocs i sempre pot tornar".

Malgrat que, pel context podia semblar que parlava de la possibilitat de tornar a la localitat alacantina, també parlava de política. Un àudio difós per la Ser ho aclareix: "les portes per tornar estan obertes en qualsevol faceta de la vida, a Santa Pola i en una altra que és exactament la que tots vostès vostès estan pensant, però no pensen". Ho deia en broma o seriosament?