La periodista Pilar Rahola ha assistit aquest vespre al tall independentista de la Meridiana de Barcelona, per donar-hi suport. Ha estat el 145 dia consecutiu de tall, que va començar amb les protestes contra la sentència del procés de l'1-O. La periodista ha agraït als presents la insistència a mantenir la convocatòria i ha estat rotunda: "Catalunya és la Meridiana, tornarem a aixecar-nos".

"Amb la nostra gent exiliada i empresonada, no podem cedir de cap de les maneres, fins que no tinguem en una situació de llibertat tant la nostra gent com el nostre poble. Heu estat aquí aguantant-ho tot, heu aguantat insults, menyspreus, solitud, i fins i tot ximples amb cotxes que us han atropellat. Heu donat una autèntica lliçó", ha indicat.

Rahola ha assegurat que la gent de la Meridiana "representa el millor de Catalunya". "I us diré per què: aquest és un país que cada vegada que ens han estovat, o ens han intentat destruir, i hem hagut d'abaixar el cap perquè semblava que ho aconseguien, sempre ha tingut gent que ha mantingut la flama i ha aguantat. Estem en un moment que tornarem a aixecar-nos de manera extraordinària, estic convençuda que guanyarem, i, com diu un amic meu, al final ho farem i si no ho hem fet és perquè encara no hem arribat al final".

La periodista ha insistit que Catalunya és la Meridiana, és la capacitat de resistència i la voluntat de ser. "No se'n sortiran, serem lliures", ha conclòs entre aplaudiments.