La periodista Pilar Rahola s'ha mostrat indignada al programa Tot es mou de TV3, pel debat que s'ha celebrat avui al Congrés dels diputats sobre Catalunya. "Què s'ha cregut aquesta gent, això del 155 és de quita y pon?. És una incapacitat d'assumir la realitat de Catalunya, és convertir el Parlament en un Far West a veure qui treu la pistola més de pressa, és l'amenaça permanent, és la imatge del conqueridor dient-li al colonitzat ves en compte que si no trauré el pal", ha afegit amb vehemència. 

"I el problema són unes declaracions sobre Eslovènia, i amb això ja justifiqueu... Porteu ja la Brunete, directament!", ha conclòs molt enfadada. 

Rahola ha afirmat que li fa "fàstic" l'espectacle de veure persones que "ens odien". "Menteixen, criminalitzen, menyspreen la voluntat de molts, criminalitzen un president, manipulen les seves paraules, menteixen obertament. Jo aquí hi respiro odi, això no és política", ha apuntat.

Segons Rahola, a Espanya s'està produint una radicalització i està creixent l'anticatalanisme. "Pedro Sánchez està emulant el discurs que ha segrestat la dreta, i que ha esdevingut un discurs espanyol", ha indicat.

Rahola ha aplaudit la intervenció del president Quim Torra al Parlament, quan ha preguntat a la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, si estava amenaçant en treure un cartell amb el número 155. "Som l'unic problema d'Espanya, hem matat a Manolete, jo què sé què hem fet els catalans. Apa alegria!", ha resumit. Segons Rahola, l'única proposta que els partits espanyols ara fan a Catalunya és "pal porra, pal porra, i piolins".