La comunicadora Pilar Rahola s'ha mostrat indignada amb el ministeri de l'Interior al programa Tot és possible de TV3, pel tracte que està donant al conseller Joaquim Forn, després que ha donat positiu de tuberculosi. Rahola ha afegit que "és una temeritat i una inconsciència dir com ha dit el ministeri que el contacte amb el bacil va ser durant la infància, per treure's les puces de sobre".

Rahola ha explicat que ha parlat amb metges i ha donat per poc creïble la resposta del govern espanyol. "A les presons aquestes malalties infeccioses són més fàcils de contraure", ha recordat. "I pregunto: Per què no li van fer cap prova quan Forn va entrar a Estremera?. Seria el més normal. O no ho van fer perquè si després li detectaven el bacil podrien dir que era de la infància?", ha deixat anar.

La comunicadora ha recordat que les males condicions de la presó d'Extremera han estat motiu de protestes en diverses ocasions, i que hi ha problemes de fred. "Sabem que han passat temperatures sota zero sovint durant l'hivern a Estremera, i tot just amb una manteta", ha assenyalat.

Rahola ha donat per fet que si Pablo Llanera no fos "un jutge polític" Forn estaria en llibertat, i ha demanat que el magistrat es retiri de la causa.