La periodista Pilar Rahola ha sortit aquest vespre en defensa d'Adrià Carrasco al programa Tot es mou de TV3, després que els membre dels CDR ha increpat el ministre d'Afers Exteriors espanyol, Josep Borrell, en un acte a Brussel·les. Carrasco ha cridat a Borrell enmig del seu parlament, en un acte de Societat Civil Catalana, que "la Constitució és una puta farsa", i ha estat detingut.

Rahola ha donat la raó a Carrasco, i ha recordat que és una persona represaliada, que va haver de fugir de casa seva a cuita corrents perquè el volien detenir i aplicar l'acusació de terrorisme. "Estem parlant d'un xicot represaliat per les seves idees polítiques, per un Estat que es diu democràtic i que utilitza conceptes penals gravíssims per fer callar l'opinió pública", ha insistit.

Segons Rahola, la qüestió central és qui era el tolerant en l'acte de Societat Civil Catalana a Brussel·les. "El ministre d'un Estat repressor? O el xicot que s'ha hagut d'exiliar, deixar la família i deixar les seves il·lusions, deixar la seva carrera i tot el que tenia entre mans per haver opinat, per haver defensat una idea política? Jo tinc molt clar que l'intolerant és el senyor Borrell", ha conclòs.