El president Quim Torra s'ha rigut de la campanya del PSC i de Salvador Illa, després que avui no ha dubtat a utilitzar la figura del nou president dels EUA, Joe Biden, i de la vicepresidenta Kamala Harris. 

"Encara no ha començat la campanya electoral i això ja no podrà superar-se", ha assenyalat Torra, fent-se'n creus.

Els socialistes han posat les imatges de Biden i Harris amb el lema de canvi del PSC, que és "El canvi ja ha començat" i hi han afegit el logo d'aquest partit.

"Quan votes, les coses canvien. La derrota de Trump obre la porta a una altra forma de fer política. L’esperança que representen Joe Biden i Kamala Harris s’ha de sentir a Catalunya, on la lluita contra la pandèmia i la reconstrucció social i econòmica han de ser el camí a seguir", ha afegit el PSC comparant Biden amb Illa. 

Biden s'ha convertit en president dels EUA després d'una cerimònia molt menys concorreguda que altres anys marcada per les restriccions de la Covid i l'assalt al Capitoli del passat dia de Reis. Però més enllà de la fi de l'era Trump, avui tots els americans també han vist com Kamala Harris s'ha convertit en la primera dona que ocuparà el càrrec de vicepresidenta del país.