El president Quim Torra ha picat el crostó a la portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá. La socialista va assegurar divendres que consideraria "aberrant" que Torra creés una policia ideològica i ell ha replicat aquestes declaracions en una piulada.

"El que és aberrant és haver tingut un director general d’Informació Nacional de Moncloa que hagi hagut de dimitir per la seva relació amb el cas Villarejo, és a dir, per la seva relació amb les clavegueres de l’estat·", ha indicat el president. 

El director d'Informació Nacional, Alberto Pozas, va presentar la seva dimissió aquest dijous després que José Manuel Villarejo el vinculés en l'espionatge al líder de Podemos, Pablo Iglesias. En la seva última compareixença davant l'Audiència Nacional, Villarejo va explicar que Pozas li havia entregat el pen drive amb la informació del telèfon d'una assessora d'Iglesias quan aquest era director de la revista Interviú (Grup Zeta). Ara bé, segons el que ha dit davant del jutge el president del Grup ZetaAntonio Asensio, aquesta informació mai es va arribar a publicar i va ser retornada directament a Iglesias.