Només fer-se pública la data de la declaració de Laura Borràs davant del Tribunal Suprem s'ha produït una pluja de reaccions i de mostres de suport a la portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat dels primers a fer-ho i ha estat molt contundent. Torra ha carregat contra la justícia espanyola i la rapidesa amb què actua quan es tracta de qüestions que afecten representants dels independentistes.

"La injustícia espanyola pot arribar a ser la més ràpida del món quan es tracta de jutjar independentistes catalans", ha afirmat a través d'un tuit el president Torra, que ha traslladat a la seva companya de files "tota la força i tot el suport".

Per la seva banda, la diputada de JxCat ha agraït el suport del president i ha recordat que Torra ja té "dues demandes per desobediència". "És demencial", ha conclòs.

El magistrat de la Sala Segona del Suprem Eduardo Torres ha citat la diputada una setmana després que el Congrés dels Diputats aixequés la seva immunitat per tal que el tribunal la investigui per l'adjudicació de diversos contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) en l'etapa en què n'era la directora.