L'escriptor Quim Monzó ha desmuntat amb ironia els dirigents de Ciutadans Jordi Cañas i Juan Carlos Girauta, que li han criticat que ahir agraís a la seva mare "que hagués fugit d'aquesta puta merda", en al·lusió als fets de Coripe (Sevilla), on van afusellar un ninot que representava el president Carles Puigdemont, amb suport municipal. Monzó els ha replicat amb peces del músic valencià Carles Santos.

"Se suposa que per a aquest literat català "aquesta puta merda" de la qual va fugir la seva mare sense voler tornar-hi mai més deu ser Coripe, Sevilla, Andalusia o tota Espanya". Podries aclarir-ho, Quim Monzó? És per contestar-te de forma adequada en funció del que diguis", ha assenyalat Cañas.

La resposta de Monzó no ha trigat, i ha estat musical, amb la peça irònica de Santos La, re mi, la

Girauta també ha atacat Monzó, tot aprofitant per fer campanya. "Per a l'escriptor i col·laborador de La Vanguardia Quim Monzó, Granada és una "puta merda". Aquest és el llenguatge d'odi que ha matat Catalunya. El dels socis de Sánchez, per cert", ha assenyalat.

En aquest cas, Monzó li ha posat el vídeo de la peça de Santos Toca tico toca ta, amb un cor.

L'escriptor ha advertit que al pròxim que l'ataqués li posaria la peça La sargantaneta, del mateix músic de Vinaròs.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat