La dreta i l'extrema dreta es van sumar aquest diumenge a la crida de PP, Cs i Vox per defensar la unitat d'Espanya i reclamar eleccions anticipades a Pedro Sánchez. La concentració, marcada per la presència de banderes espanyoles, proclames de "Visca Espanya!" i cartells de "Colpistes a presó", va omplir la plaça de Colón de Madrid.

La concentració va deixar una foto de família amb tots els dirigents polítics que li donaven suport. En aquesta imatge no hi apareix el candidat a l'ajuntament de Barcelona Manuel Valls que es va passar el dia intentant evitar que se'l fotografiés amb Vox.

Manifestació contra Sánchez números grans EFE

Aquests són, d'esquerra a dreta, els líders polítics espanyolistes que van protagonitzar la manifestació contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez: Rocío Monasterio (1) de Vox (jaqueta verda), Javier Ortega Smith (2) (de qui només veiem el cap), secretari general de Vox i acusació popular contra els polítics independentistes, Santiago Abascal (3), líder de Vox, Cristiano Brown (4), líder d'UPyD, Javier Maroto (5), vicesecretari nacional d'organització del PP, Pablo Casado (6), líder del PP, Dolors Montserrat (7) (de qui només veiem el cap), portaveu al Congrés del PP, Carmen Moriyón (8), alcaldessa de Gijón i presidenta del Foro Asturias, Yolanda Ibáñez (9), secretària general d'UPN, Begoña Villacís (10), portaveu de Ciutadans a l'ajuntament de Madrid i Albert Rivera (11), líder de Ciutadans.